Запроваджуємо успішні практики скандинавських країн для розвитку України

Ректор Національного лісотехнічного університету України, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Володимир ЗАГОРСЬКИЙ та президент Громадської організації «Українська мережа Більдунгу», кандидат технічних наук, доцент Михайло КРИКУНОВ 6 травня 2022 року підписали Меморандум про співпрацю.

Цілі Меморандуму – партнерство та ефективна співпраця Університету та Української мережі Більдунгу (https://bildung.in.ua/) з метою сприяння та поширення популярності європейської практики відповідального громадянства та особистісного розвитку (Більдунгу) серед дорослих громадян України, запровадження навчання за методиками, що відповідають принципам європейської Більдунг-спільноти.

Основні напрями співпраці:

  • Консультування та формування узгоджених дій, спрямованих на залучення викладачів, студентів, громадян до реалізації проектів у сфері розвитку українського Більдунгу.
  • Проведення спільних робочих зустрічей, круглих столів, засідань, семінарів, конференцій з питань поширення культури та практики Більдунгу, які виникають під час виконання цього Меморандуму.
  • Поширення серед стейкхолдерів Сторін інформації про успішні історії розвитку людей та громад за допомогою методик Більдунгу, зокрема забезпечених діяльністю НЛТУ України.
  • Організаційно-технічна та інформаційна підтримка реалізації спільних заходів у сфері Більдунг-освіти.
  • Залучення студентів та викладачів, сторонніх експертів до навчань, тренінгів, семінарів, майстер-класів; проведення спільних досліджень, розробок, підготовки аналітичних оглядів та проведення інших заходів в сфері Більдунгу, які реалізовуються Сторонами.
  • Висвітлення результатів співробітництва відповідно до цього Меморандуму на комунікаційних ресурсах Сторін або в засобах масової інформації, соціальних мережах матеріалів, створених у межах співробітництва.
  • Залучення студентів, викладачів та представників інших стейкхолдерів Сторін до пошуку, розробки та реалізації нових методичних можливостей Більдунг-освіти та просвіти дорослого населення України.
  • Сприяння поширенню інформації про позитивний досвід співробітництва між Сторонами.

Очікуваний синергетичний ефект співпраці дозволяє розраховувати, що підходи та інструменти досягнення успіху скандинавських держав можуть бути поширені та використані для побудови в Україні процвітаючого суспільства, шляхом реалізації запланованих заходів та ефективної співпраці між НЛТУ України та ГО «Українська мережа Більдунгу».

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper