Вручення сертифікатів учасникам курсу GPDM

gpdm-202228 квітня 2022 року учасники та викладачі навчального курсу "Green Project Development & Management" у рамках міжнародного проекту "Спільне цифрове майбутнє" (Joint Digital Future) отримали сертифікати про його успішне завершення.

Вручення сертифікатів відбулося в навчальній аудиторії №4 кафедри інформаційних технологій (адміністративний корпус НЛТУ України) обладнаної найсучаснішим комп’ютерним обладнанням, яке вдалося придбати для університету в рамках реалізації вищезгаданого проекту.

На врученні були присутні ректор НЛТУ України, учасники навчального курсу, лектори, керівники та організатори проекту. У церемонії нагородження взяли участь студенти та колеги з партнерського університету за допомогою засобів дистанційних комунікацій. На жаль, не всі учасники змогли бути присутніми в церемонії нагородження оскільки відважно захищають Україну в лавах Збройних сил України, серед них: Степан Портах, Григорій Нощенко та Сергій Касянчук.

Після вручення сертифікатів, ректор НЛТУ України професор Володимир Загорський відзначив важливість створення таких навчальних курсів та реалізації міжнародних проектів для нашого університету, адже завдяки їм вдається покращити міжнародну співпрацю, в тому числі з нашими колегами та студентами з Університету сталого розвитку м.Еберсвальде (Німеччина).

До слова, навчальний курс "Green Project Development & Management" - це перша міжвузівська англомовна навчальна дисципліна, у рамках якої наші професори (Кійко О.А. та Соловій І.П.) розробили та представили унікальний контент для наших і німецьких студентів з Університету сталого розвитку Еберсвальде (Німеччина). Метою дисципліни було формування у слухачів вмінь та навиків щодо розуміння основ розроблення та управління науковими проектами; пошуку відповідних існуючих можливостей для фінансування зелених проектів; розроблення пропозицій (заявок) для майбутніх наукових проектів відповідно до існуючих правил і вимог; аналізу основних проблем сталого розвитку та визначення ідей для ініціювання зелених проектів; розвитку та адаптації управління проектами до власних наукових інтересів; вміння презентації ідей і результатів проекту в  привабливій формі. Беручи до уваги важливість вищезгаданих знань, вмінь та навиків прийнято рішення про включення дисципліни "Green Project Development & Management" у навчальні плани НЛТУ України.

Керівник Василь Лавний та
координатор Олексій Сінкевич
проекту "Joint Digital Future"

Last modified on Вівторок, 03 травня 2022 08:44

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper