Спільними зусиллями – до ПЕРЕМОГИ!

21.04.22

У цей відповідальний для нашої держави час військової агресії російської федерації проти України, кожен українець на своєму місці зобов’язаний робити все, що б наближало нас до Перемоги над загарбником.

Колектив Національного лісотехнічного університету України з перших днів широкомасштабного вторгнення росії в Україну активно включився в процес допомоги Збройним Силам України. На рахунок Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (м. Львів) 15 березня 2022 року перераховано 425 тис. гривень для фінансової підтримки поранених воїнів та постраждалих внаслідок авіаційного удару по Міжнародному центру миротворчості та безпеки.

21 04 0002

На пропозицію Вченої ради університету колектив університету перераховує щомісячно одноденний заробіток на рахунок Збройних Сил України.

Співробітниками університету та Технологічного фахового коледжу НЛТУ України була надана допомога воїнам 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила, які на передовій захищають від російського агресора нашу державу. Було зібрано і відправлено медикаменти, продукти харчування, здійснено грошові перекази на банківські рахунки для закупівлі необхідної військової амуніції.

21 04 0001

Працівниками кафедр та фахових коледжів університету, а також науково-технічної бібліотеки, постійно надається допомога військовим підрозділам, у яких захищають нашу країну від російських окупантів воїни з нашого колективу.

Надзвичайно важливу роботу проводять працівники нашого університету в рамках волонтерської діяльності, які налагодили надання суттєвої гуманітарної та фінансової допомоги від закордонних партнерів: проф. Дубовіч І.А. (з Румунії); проф. Лавний В.В., проф. Осадчук Л.С., доц. Гаврилюк С.А., доц. Вицега Р.Р., доц. Мельник Ю.А. (з Німеччини); доц. Король М.М. (з Німеччини та Швейцарії); доц. Куриляк В.М. (з Польщі), проф. Мачуга О.С., доц. Стиранівський О.А. (з Чехії та Словаччини) та інші.

Наші захисники дякують колективу університету за сприяння, підтримку і допомогу.

 

Наша допомога – внесок у велику Перемогу українського народу!
Разом – до ПЕРЕМОГИ!

Last modified on Четвер, 21 квітня 2022 09:57

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper