Webometrics-2022: НЛТУ України покращив позиції

webometrДнями Webometrics Ranking of World's Universities опублікував черговий рейтинг університетів світу за рівнем їхньої присутності в інтернеті. Результати цього дослідження публікують 19 років поспіль у січні та липні.

Завдяки злагодженій, професійній роботі всього колективу лісотехніків в інформаційному середовищі університету, веб-системах університету та в інтернет просторі протягом осіннього семестру ми досягли прогнозованого позитивного результату. Згідно з результатами нового рейтингу, Національному лісотехнічному університету України вдалось піднятися на 50 позицій і посісти 83 сходинку. Цього року рейтинг охопив понад 300 українських вишів. Результати НЛТУ України за минулі роки та участь в інших рейтингах дивіться в розділі Участь НЛТУ України в рейтингах.

У процесі складання Webometrics Ranking of World's Universities враховується кількість проіндексованих пошуковими системами сторінок сайту закладу освіти, зовнішні посилання на нього, цитованість ресурсу, кількість завантажених на сайт файлів та інші показники. Іншими словами, автори рейтингу оцінюють змістову та інформаційну складову сайту певного закладу вищої освіти. Розробники зазначають, що під час складання рейтингу показники відвідуваності та дизайн сайтів до уваги не беруться.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року НЛТУ України вчетверте визнаний найбільш екологічним університетом України

Більше про результати українських вишів опубліковано на ресурсі Освіта.юа в статті Webometrics-2022: інтернет-рейтинг українських вишів.

Володимир Яркун

Last modified on Четвер, 21 квітня 2022 08:00

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper