З Новим роком та Різдвом!

Шановні колеги!
rector 21
 
Вітаю Вас з прийдешнім Новим роком і щиро дякую за ту велику працю, яку кожен із Вас зробив у непростому 2021 році. Особистий внесок кожного – науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів - важливий крок на шляху розвитку Національного лісотехнічного університету України.

Рік, що минає, видався насиченим для НЛТУ України. Ми підтвердили своє галузеве лідерство, перемагали у конкурсах, вигравали гранти, входили та отримали першість у міжнародних рейтингах. Все це завдяки Вам – згуртованій та професійній команді нашого університету. Ми йдемо невеликими, але впевненими кроками: Університет живе насиченим життям, розвиває наукову та інноваційну діяльність, розширює міжнародні зв'язки, покращує матеріально-технічну базу.

Нехай усі події року, в якому ми з Вами раділи новим перемогам і разом долали перешкоди, зроблять нас кращими, досвідченішими і мудрішими. Нехай новий 2022 рік буде наповнений подіями, які принесуть позитивні емоції. Щиро бажаю всім нам невичерпних сил та енергії, виважених рішень та професійних перемог, оптимізму, душевного тепла, злагоди у ваших сім'ях. І звичайно, міцного здоров'я Вам та Вашим близьким!

Попереду новорічні та Різдвяні свята – найкращий час, щоб відволіктися від роботи та навчання, побути з рідними та близькими. Проведіть новорічні та різдвяні канікули із задоволенням. Зробіть паузу та відновіть сили. Похваліть себе за успіхи цього року та поставте нові амбітні цілі на наступний.
 
Ректор                                                              Володимир ЗАГОРСЬКИЙ
Last modified on Вівторок, 04 січня 2022 07:23

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper