В НЛТУ відбулося засідання Вченої ради

Vchena rada 2725 листопада відбулося засідання Вченої ради університету (он-лайн з використанням Google Meet). На порядоку денному обговорили доповідь директора ННІ ІМАКІТ, професора Ребезнюка І.Т. "Про міжнародну діяльність ННІ інженерної механіки, автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій" (дивитись презентацію).

Про науково-дослідну роботу в ННІ лісового і садово-паркового господарства (дивитись презентацію) доповів директор ННІ ЛСПГ, професор Миклуш С.І.

Доцентка Лук’янчук Н.Г. науковий керівник студентського наукового товариства представила до уваги Вченої ради доповідь "Про результати науково-дослідної роботи студентів та її удосконалення про результати науково-дослідної роботи студентів та її удосконалення"(дивитись презентацію).

Також на цьому засіданні було затверджено освітньо-професійні програми та навчальні плани на 2022-2023 навчальний рік за новими спеціальностями.

Оновлений склад Вченої ради університету представив голова Вченої ради, професор Адамовський М.Г.

Обговорили правила призначення і виплати академічних стипендій та премій студентам, аспірантам і докторантам Державного вищого навчального закладу “Національний лісотехнічний університет України”, які представляв проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків, доцент Борис М.М.

Заслухали звіт про наукове стажування в Університеті сталого розвитку Еберсвальде та в Університеті прикладних наук Вайєнштефан-Трісдорф проректора з наукової роботи, професора Лавного В.В.

І традиційно Вчена рада рекомендувала до друку рукописи підручників, навчальних посібників, монографій та чергового випуску фахового видання “Науковий вісник НЛТУ України” за 2021 рік.

Наступне засідання Вченої Ради відбудеться вже у грудні 2021 року.

Роман Салабай, Володимир Яркун

Last modified on Четвер, 02 грудня 2021 15:25

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper