Науковців університету відзначили преміями ЛОДА

premia21У п’ятницю, 12 листопада 2021 року в Актовій залі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбулося урочисте вручення обласних премій для працівників наукових установ та закладів вищої освіти. Премії Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради щорічно призначаються працівникам наукових установ та вищих навчальних закладів за наукові досягнення та з метою підтримки та стимулювання проведення ними наукових досліджень.

Screenshot 1

Конкурс стартував на початку вересня, відтак на розгляд комісії надійшло 310 заявок. Критеріями відбору переможців були наукометричні показники, тобто враховувався індекс Гірша за сумою по базі даних Scopus та Google Scholar.

Відтак свої заслужені нагороди отримали 183 науковці. Серед лауреатів - двоє працівників нашого університету: професор, доктор біологічних наук Криницький Григорій Томкович та кандидат економічних наук Пелюх Оксана Романівна.

Премії переможцям вручили Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет та заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

Захід приурочили до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку, який щорічно відзначають 10 листопада.

«У 2014 році стала лауреатом Премії Львівської ОДА імені В’ячеслава Чорновола для студентів. Сьогодні ж заступник голови Львівської ОДА Собко І.М. урочисто вручив диплом лауреата Премії Львівської ОДА для науковців. Маю за честь бути у когорті тих науковців, які отримали ці премії у віці до 30 років.

Символічно, що премію отримувала разом із професором Криницьким Г.Т., який у минулому консультував мене з лісогосподарських аспектів під час написання кандидатської дисертації.

Також, хочу подякувати моєму науковому керівнику кандидату економічних наук Загвойській Людмилі Дмитрівні, адже отримана премія – це відзнака нашої спільної кропіткої праці. Попереду у нас ще багато нереалізованих задумів, які я сподіваюсь також будуть гідно оцінені!».

Оксана Пелюх

Last modified on Вівторок, 23 листопада 2021 07:25

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper