Вітання ректора НЛТУ України з нагоди дня студента!

zahorsky cabinet

Дорогі наші студенти!

Щиро вітаю вас із Міжнародним днем студента. Це свято збігається із закінченням чергового семестру, а значить, ви зробили ще один важливий крок у своєму житті, заклали ще один камінь у фундамент ваших знань та майбутньої професії. Бажаю вам відзначити цей день у найкращих традиціях студентства лісотехнічного університету.

Наш університет незабаром відзначатиме 150-ліття – змінюються покоління випускників та викладачів, але лісотехнічний університет завжди молодий, адже саме ви, студенти, наповнюєте ці стіни завзятістю та оптимізмом. Нехай ваш потяг до знань, цілеспрямованість і наша дружба допоможуть вам знайти правильну дорогу в житті та шляхи для самореалізації. Нехай ваша позитивна енергія буде спрямована на створення кращого майбутнього, про яке ми з вами мріємо!

Не витрачайте марно дорогоцінний час! Звертайтеся до ректорату, у профком, Центр забезпечення якості освіти, Відділ міжнародних зв’язків, Народний дім і вас завжди почують, підтримають вашу ініціативу й допоможуть розвинути ваші прагнення та талант. Настав час зародження найсміливіших планів і починань, і ми впевнені - саме вам належить вирішувати найсерйозніші завдання, втілювати в життя сміливі проекти, розвивати науку, зміцнювати університет та нашу країну.

Студентські роки – лише невеликий, але дуже важливий етап у вашому житті, який ви згадуватимете з теплотою та вдячністю. Бажаю вам на цьому шляху завжди зберігати молодість душі, інтерес до всього нового та віру в себе.

Зі святом, успішного навчання та нових відкриттів!

Ректор НЛТУ України                                                               Володимир ЗАГОРСЬКИЙ

Last modified on Середа, 17 листопада 2021 12:59

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper