Еразмус+ конкурсний відбір для навчання студентів в Університеті сталого розвитку м. Еберсвальде

 

logo er1

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги студентів НЛТУ України

Національний лісотехнічний університет України і

Університет сталого розвитку м. Еберсвальде

(Hochschulefür Nachhaltige Entwicklung Eberswalde, Німеччина)

оголошують конкурс

на здобуття стипендій для навчання

в Університеті сталого розвитку м. Еберсвальде (Німеччина)

за програмою Євросоюзу Еразмус+ (напрям КА1)

Конкурс оголошується на здобуття стипендій для навчання в осінньому семестрі 2023-2024 н.р. за такими програмами:

Програми навчання англійською мовою:

  1. Бакалаврська програма «International Forest Ecosystem Management» на факультеті лісу та довкілля (Faculty of Forest and Environment).

Мова навчання – англійська (В2) або німецька (С1).

До участі в конкурсі допускаються студенти 2-3 курсів денної форми навчання за спеціальностями «Екологія», «Лісове господарство».

  1. Магістерська програма «Forestry System Transformation» на факультеті лісу та довкілля (Faculty of Forest and Environment).

Мова навчання – англійська (В2).

До участі в конкурсі допускаються студенти денної форми навчання 4-го курсу або 3-го курсу (скорочений термін навчання), які будуть вступати до НЛТУ України в 2023 році на освітній ступінь магістра за спеціальностями «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», «Економіка», «Екологія», «Менеджмент», «Технології захисту навколишнього середовища».

  1. Магістерська програма «Biosphere Reserves Management» на факультеті ландшафтного господарства та збереження природи (Faculty of Landscape Management and Nature Conservation).

Мова навчання – англійська (В2).

До участі в конкурсі допускаються студенти денної форми навчання 4-го курсу або 3-го курсу (скорочений термін навчання), які будуть вступати до НЛТУ України в 2023 році на освітній ступінь магістра за спеціальностями «Економіка» (ОП «Економіка довкілля і природних ресурсів»), «Менеджмент» (ОП «Менеджмент організацій і адміністрування»), «Екологія», «Технології захисту навколишнього середовища».

  1. Магістерська програма «Global Change Management» на факультеті лісу та довкілля (Faculty of Forest and Environment).

Мова навчання – англійська (В2).

До участі в конкурсі допускаються студенти денної форми навчання 4-го курсу або 3-го курсу (скорочений термін навчання), які будуть вступати до НЛТУ України в 2023 році на освітній ступінь магістра за спеціальностями «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», «Економіка», «Менеджмент», «Екологія», «Технології захисту навколишнього середовища».

  1. Магістерська програма «Forest Information Technology» на факультеті лісу та довкілля (Faculty of Forest and Environment).

Мова навчання – англійська (В2).

До участі в конкурсі допускаються студенти денної форми навчання 4-го курсу або 3-го курсу (скорочений термін навчання), які будуть вступати до НЛТУ України в 2023 році на освітній ступінь магістра за спеціальностями «Лісове господарство» та «Садово-паркове господарство».

 

Програми навчання німецькою мовою:

  1. Магістерська програма «Nachhaltiges Tourismusmanagement» на факультеті сталого бізнесу (Faculty of Sustainable Business).

Мова навчання – німецька (С1)

До участі в конкурсі допускаються студенти денної форми навчання 4-го курсу або 3-го курсу (скорочений термін навчання), які будуть вступати до НЛТУ України в 2023 році на освітній ступінь магістра за спеціальностями «Економіка», «Менеджмент», «Екологія», «Технології захисту навколишнього середовища».

  1. Магістерська програма «Nachhaltige Regionalentwicklung» на факультеті ландшафтного господарства та збереження природи (Faculty of Landscape Management and Nature Conservation).

Мова навчання – німецька (С1).

До участі в конкурсі допускаються студенти денної форми навчання 4-го курсу або 3-го курсу (скорочений термін навчання), які будуть вступати до НЛТУ України в 2023 році на освітній ступінь магістра за спеціальностями «Екологія», «Лісове господарство, «Садово-паркове господарство», «Архітектура та містобудування» (ОП «Ландшафтна архітектура»).

  1. Магістерська програма «Sc. Holztechnik» на факультеті деревообробки (Faculty of Wood Engineering).

Мова навчання – німецька (С1).

До участі в конкурсі допускаються студенти денної форми навчання 4-го курсу або 3-го курсу (скорочений термін навчання), які будуть вступати до НЛТУ України в 2023 році на освітній ступінь магістра за спеціальністю «Деревообробні та меблеві технології».

Терміни навчання: 25 вересня 2023 р. - 23 лютого 2024 р.

Навчання фінансується за рахунок програми Євросоюзу Еразмус+. Стипендія передбачає покриття витрат на проживання в Німеччині в сумі 850 євро на місяць і витрат на проїзд у сумі 275 євро.

 

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ:

  1. Копія чинного закордонного паспорта.
  2. Мотиваційний лист мовою навчання в Університеті сталого розвитку м. Еберсвальде (Letter of motivation). У листі претенденти повинні вказати освітню програму, за якою бажають навчатися, пояснити свою мотивацію щодо участі у програмі академічної мобільності та очікувані результати для навчання і професійної кар’єри.
  3. Довідка з місця навчання англійською мовою (Certificate of enrollment). Для отримання довідки звертатися в дирекції навчально-наукових інститутів (див. додаток 3 Положення про мобільність).
  4. Довідка про успішність навчання (Transcript of Records). Для отримання довідки звертатися в дирекції навчально-наукових інститутів (див. додаток 4 Положення).

Отримати довідки з дирекцій можна шляхом надсилання запитів на електронні адреси:

для студентів ІЕЕМ (проф. Соловій І.П Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

для студентів ІЛСПГ (доц. Гаврилюк С.А.  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

для студентів ІМАКІТ– дирекція ІМАКІТ Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

для студентів ІДКТД – дирекція ІДКТД Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  1. Довідка про знання іноземних мов (сертифікат незалежного оцінювання рівня володіння іноземною мовою або сертифікат, виданий кафедрою іноземних мов НЛТУ України за результатами складання раніше проведених іспитів).

Вимоги щодо знання мови:

  • англійська мова: мінімальний рівень – В1, рекомендований рівень – В2;
  • німецька мова: мінімальний рівень – В2, рекомендований рівень – С1.

Отримати довідку про знання іноземних мов (Language Assessment Sheet, див. додаток 5 Положення) можна, склавши іспит на кафедрі іноземних мов університету. Для складання іспиту потрібно зареєструватися до 20 березня 2023 р. на кафедрі іноземних мов (інформацію про реєстрацію необхідно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.   із зазначенням ПІБ та мови).

Іспит відбудеться дистанційно 21 березня 2023 р. (вівторок) о 11.00 год. Усі зареєстровані кандидати отримають посилання для проходження іспиту від кафедри іноземних мов.

  1. Проект Угоди про навчання,який містить перелік обраних курсів у приймаючому університеті та інформацію про їх можливе перезарахування в НЛТУ України. При складанні Угоди про навчання консультуватись з координаторами мобільності в ННІ.

Скановані копії документів, складених у встановленій послідовності, надсилаються одним файлом у форматі PDF (максимальний розмір – 15 Мб) на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Назва файлу: Name Surname 380ххххххххх (імʼя, прізвище згідно з закордонним паспортом, номер мобільного телефону +380ххххххххх).

Тема листа: Name Surname 380ххххххххх

Термін подання документів в електронній формі на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. - до 07 квітня 2023 р.

 

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

  1. Подання необхідних документів на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. – до 07 квітня 2023 р.
  2. Номінування учасників Конкурсною Комісією НЛТУ України – до 15 квітня 2023 р. Конкурсна комісія НЛТУ України номінує учасників за результатами проведення співбесіди.

На співбесіді студент повинен виступити з презентацією тривалістю 7-10 хв. іноземною мовою на довільну тему за фахом. Співбесіда відбудеться дистанційно за допомогою додатку ZOOM. Усім зареєстрованим студентам буде повідомлено дату і час проходження співбесіди та надіслано посилання для підключення в ZOOM.

Конкурсна комісія НЛТУ України складає загальний рейтинг і номінує студентів на основі таких критеріїв:

1.Рівень компетентності, мотивації та комунікації за фахом іноземною мовою, продемонстрований під час співбесіди (50%).

2.Середній рівень успішності за час навчання (50%).

  1. Подання заявки та завантаження необхідних документів на онлайн портал (через Mobility Online) у вказаний період – до 30 квітня 2023 р.
  2. Прийняття рішення про надання стипендій Університетом сталого розвитку м. Еберсвальде. Очікувано – на початку червня 2023 р.
  3. Оприлюднення відділом міжнародних зв’язків результатів відбору на сайті НЛТУ України.
  4. Погодження та тристороннє підписання навчального плану студента (Learning Agreement) (див. додаток 6 Положення).
  5. Оформлення участі у програмі мобільності згідно з Положенням про мобільність.

З питаннями щодо конкурсу звертатися до відділу міжнародних зв’язків НЛТУ України за адресою: адміністративний корпус НЛТУ України, кім.10. Контактна особа – Василишин Христина Романівна, е-мейл Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.   з копією на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ознайомитись з відгуками студентів, які вже реалізували міжнародну академічну мобільність в Університеті сталого розвитку м. Еберсвальде за програмою Еразмус+, можна за посиланням.

Додаток:

  1. ПОЛОЖЕННЯ про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу ДВНЗ "НЛТУ України"

Відділ міжнародних зв’язків

Last modified on Четвер, 09 березня 2023 14:19

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper