Конкурс на здобуття стипендій для навчання в Університеті Вальядоліду

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги студентів НЛТУ України

Національний лісотехнічний університет України і 

Університет Вальядоліду (Іспанія)

оголошують конкурс 

на здобуття стипендій для навчання

в Університеті Вальядоліду  

за програмою Євросоюзу Еразмус+ 

 (http://erasmusplus.org.ua/erasmus/ka1-navchalna-mobilnist/indyvidualni-hranty/kredytna-mobilnist.html)

erasmus icm

Конкурс оголошується на здобуття 4 стипендій для студентів з українських університетів-партнерів Університету Вальядоліду. Форма академічної мобільності – навчання. 

Університети-партнери: Національний лісотехнічний університет України, Чернігівський національний технологічний університет, Харківський національний університет радіоелектроніки, Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького.

Мобільність фінансується за рахунок програми Євросоюзу Еразмус+ у такому розмірі: 

  • грант для студентів: 850 євро / місяць (6 місяців). Всього: 5100 євро;
  • витрати на подорож: квиток з НЛТУ України до Університету Вальядоліду та зворотній квиток – 360 євро.

Період реалізації мобільності – 2022-2023 н.р. Тривалість мобільності – 6 місяців.

Програми навчання, відкриті для студентів НЛТУ України, в Університеті Вальядоліду:

  • Міжнародний семестр для студентів-бакалаврів у галузі лісового господарства в Університеті Вальядоліду.
    Мова навчання – англійська, семестр-весняний.
    Ознайомитись з програмою навчання в Університеті Вальядоліду можна за посиланням: «International Semester in Forestry»
    До участі в конкурсі допускаються студенти 1-3-го курсу денної форми, які навчаються за такими спеціальностями: “Екологія”, “Лісове господарство”, “Садово-паркове господарство”.
  • Міжнародний семестр для студентів-бакалаврів у галузі інжинірингу в Університеті Вальядоліду.
    Мова навчання – англійська, семестр-весняний.
    Ознайомитись з програмою навчання в Університеті Вальядоліду можна за посиланням: International Semester in Industrial Engineering
    До участі в конкурсі допускаються студенти 1-3-го курсу денної форми, які навчаються за такими спеціальностями: “Прикладна механіка”, “Галузеве машинобудування”, “Деревообробні та меблеві технології”, “Хімічні технології та інженерія”, «Технології захисту навколишнього середовища», «Лісове господарство» (ОП «Лісова інженерія»).
  • Міжнародний семестр для студентів-бакалаврів у галузі комерції в Університеті Вальядоліду.
    Мова навчання – англійська, семестр-весняний.
    Ознайомитись з програмою навчання в Університеті Вальядоліду можна за посиланням: International Semester in Commerce
    До участі в конкурсі допускаються студенти 1-3-го курсу денної форми, які навчаються за такими спеціальностями: “Менеджмент”, “Економіка”, “Облік і оподаткування”.
  • Міжнародний семестр для студентів-бакалаврів у галузі телекомунікаційної інженерії (галузь знань відповідно до ISCED 0610-інформаційно-комунікаційні технології )
    Мова навчання – англійська, семестр – осінній.
    Ознайомитись з програмою навчання в Університеті Вальядоліду можна за посиланням: International Semester Programme in Telecommunications Engineering.
    До участі в конкурсі допускаються студенти 1-3-го курсу денної форми, які навчаються за такими спеціальностями: “Прикладна механіка”, “Інформаційні системи та технології”, “Комп'ютерні науки”.
  • Міжнародний семестр для студентів-магістрів у галузі лісового господарства в Університеті Вальядоліду
    Мова навчання – англійська, семестр – осінній.
    Ознайомитись з програмою навчання в Університеті Вальядоліду можна за посиланням: Forest Management based on Data Science
    До участі в конкурсі допускаються студенти денної форми навчання 4-го курсу, які будуть вступати до НЛТУ України в 2022 році на освітній ступінь магістра за спеціальностями “Лісове господарство” та “Садово-паркове господарство”.
  • Міжнародний семестр для студентів-магістрів у галузі довкільної інженерії в Університеті Вальядоліду
    Мова навчання – англійська, семестр – весняний.
    Ознайомитись з програмою навчання в Університеті Вальядоліду можна за посиланням: International Semester in Environmental Engineering
    До участі в конкурсі допускаються студенти денної форми навчання 4-го курсу, які будуть вступати до НЛТУ України в 2022 році на освітній ступінь магістра за спеціальністю “Технології захисту навколишнього середовища”.

Вимоги щодо допуску до участі в конкурсному відборі      

  • Для студентів-бакалаврів: бути офіційно зарахованим студентом-бакалавром в НЛТУ України в 2021-2022 н.р. та 2022-2023 н.р., обраний семестр в Університеті Вальядоліду має бути доречним до спеціальності в НЛТУ України, статус студента НЛТУ України повинен зберігатися впродовж всього періоду навчання в Університеті Вальядоліду. 
  • для студентів-магістрів: бути офіційно зарахованим студентом-бакалавром в НЛТУ України в 2021-2022 н.р. та вступати до НЛТУ України в 2022 р. на освітній ступінь магістра, обраний семестр в Університеті Вальядоліду має бути доречним до спеціальності в НЛТУ України, статус студента НЛТУ України повинен зберігатися впродовж всього періоду навчання в Університеті Вальядоліду.

Для подачі заявки необхідно підготувати наступні документи:

  • Копія паспорта
  • СV – біографічна довідка у форматі EUROPASS https://europass.cedefop.europa.eu/es/documents/curriculum-vitae
  • Мотиваційний лист
  • Довідка з місця навчання англійською мовою (Certificate of enrollment,  див. додаток 3 Положення про мобільність).
  • Довідка про успішність навчання (Transcript of Records, див. додаток 4 Положення).
    Отримати довідки з дирекцій ННІ можна шляхом надсилання запитів на електронні адреси:
    • для студентів ІЕЕМ – доц. Адамовський О.М. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.   
    • для студентів ІЛСПГ – доц. Гаврилюк С.А.  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.   
    • для студентів ІМАКІТ– дирекція ІМАКІТ Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.   
    • для студентів ІДКТД – дирекція ІДКТД Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  
  • Довідка про знання іноземних мов (сертифікат незалежного оцінювання рівня володіння іноземною мовою або сертифікат, виданий кафедрою іноземних мов НЛТУ України не раніше 1 року до дедлайну подання документів). 
    Отримати довідку про знання іноземних мов (Language Assessment Sheet, див. додаток 15 Положення) можна, склавши іспит на кафедрі іноземних мов університету. Для складання іспиту потрібно зареєструватися до 14 червня 2022 року на кафедрі іноземних мов (інформацію про реєстрацію необхідно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із зазначенням ПІБ та мови). 
    Іспит відбудеться дистанційно 15 червня 2022 року (середа) о 11.00 год. Усі зареєстровані кандидати отримають посилання для проходження іспиту від кафедри іноземних мов.

Скановані копії документів, складених у встановленій послідовності, надсилаються одним файлом у форматі PDF (максимальний розмір – 15 Мб) на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.   

Назва файлу:  Name Surname 380ххххххххх (імʼя, прізвище згідно з закордонним паспортом, номер мобільного телефону +380ххххххххх).

Тема листа: Name Surname 380ххххххххх

Дедлайн подання документів на участь в конкурсі ‒ 16 червня 2022 р., 16:00 год. 

З питаннями щодо участі в конкурсі звертатися до відділу міжнародних зв’язків НЛТУ України за адресою: адміністративний корпус НЛТУ України, кім.10. е-mail: Василишин Христина Романівна Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

  1. Засідання конкурсної комісії НЛТУ України з розгляду поданих документів. Складання протоколу засідання із загальним рейтингом всіх претендентів.
    Оцінювання претендентів відбуватиметься НЛТУ України та Університетом Вальядоліду за критеріями:
    • Академічна успішність (вага критерію 60%)
    • Мотивація (вага критерію 20%)
    • Доречність пропозиції щодо мобільності (вага критерію 20%)
  1. Подання протоколу засідання, номінаційних листів і документів претендентів на розгляд до Університету Вальядоліду.
  2. Прийняття рішення  приймаючим університетом.
  3. Оприлюднення відділом міжнародних зв’язків результатів відбору на сайті НЛТУ України та інформування учасників конкурсу.
  4. Погодження та підписання тристоронньої угоди про навчання.
  5. Оформлення закордонного відрядження згідно «Положенням про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу Державного вищого навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України».

Ознайомитися з відгуками студентів та викладачів, які реалізували право на академічну мобільність в Університеті Вальядоліду за попередніми конкурсними відборами можна за посиланнями:  1, 2, 3, 4.

Додатки:

  1. ПОЛОЖЕННЯ  про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу ДВНЗ "НЛТУ України"

Відділ міжнародних зв’язків 

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper