Оголошення щодо закупівлі обладнання за міжнародним грантовим проєктом QuaRSU «Підтримка визнання кваліфікацій для українських університетів» програми ЄС Еразмус+

era3   era1

Консорціум проєкту, що включає університети розташовані в містах Одеса, Львів, Суми, Маріуполь та Херсон, планує закупівлю обладнання згідно плану закупівель, що додається.

Закупівля обладнання в рамках даного проєкту, який зареєстрований Секретаріатом Кабінету Міністрів України як проект міжнародної технічної допомоги, буде здійснюватись за кошти гранту і має відповідати засадам статті 3 Рамкової угоди між
Урядом України та Комісією Європейських Співтовариств, згідно якої подібні закупівлі не обкладаються податками (включаючи ПДВ), митними зборами або іншими стягненнями аналогічного характеру. 

Консорціум готовий розглянути пропозиції постачальників з урахуванням наступного:   

  • постачальники мають запропонувати поставку всього обладнання усім партнерам Консорціуму (в усіх містах);
  • постачальники можуть запропонувати обладнання з еквівалентними або кращими характеристиками;
  • постачальники мають проінформувати про наявність сервісних центрів для гарантійного обслуговування у містах, в яких буде здійснюватись постачання обладнання, або чітко зазначити, яким чином буде забезпечуватись гарантійне обслуговування в цих містах;
  • постачальники мають зазначити ціни у Євро, без ПДВ. Ціни мають зазначатись з урахуванням доставки обладнання до одержувача.

Після аналізу наданих пропозицій, дотримуючись підходів прозорості, об'єктивності та чесного вибору переможця, буде обраний постачальник, виходячи із спроможності виконання замовлення у повному обсязі та співвідношення ціна-якість. Консорціум проєкту залишає за собою право зголоситись на частину пропозиції від потенційного постачальника.

Пропозиції просимо надсилати до 15.06.2021 року на електронну адресу контактної особи Консорціуму - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із копією координатору проєкту - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Пропозиції мають бути актуальними протягом не менш ніж 60 днів з моменту надання.

Додатки:

Технічна специфікація обладнання для проєкту QUARSU.
Реєстраційна картка проєкту.

Last modified on Середа, 26 травня 2021 07:54

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper