Міжнародна конференція в Словаччині

IMG 20190411 154411Студент спеціалізації «Менеджмент ЗЕД», групи МЗЕД-31 Владислав Ковальський прийняв участь у міжнародній конференції, що відбулась 11 квітня 2019 року в м. Банська Бистриця (Словаччина) й була присвячена 25-річчю створення факультету економіки та державного управління університету Матея Бела.

Він представив доповідь на тему «Prospects for implementation of lean production in the management system of export-oriented woodworking enterprises» (науковий керівник, доц. Матвеєв М.Е.)

Загалом в конференції студенти різних країн представили 39 робіт авторської команди з 52 авторів, з яких 18 - роботи 24 іноземних студентів з Чехії, Польщі, України, Грузії та Франції. Тематика конференції охоплювала 7 напрямків - туризм, економіка та управління бізнесом, фінанси, банківська справа та інвестиції, кількісні методи та інформатика, економіка суспільства та регіональний розвиток, соціальні науки.IMG 20190411 154901

Для довідки: університет Матея Бела – відносно молодий навчальний заклад. Він був заснований у 1978 році, але на сьогоднішній день є одним з кращих університетів не тільки в Словаччині, а й у всій східній частині Євросоюзу. Економічний факультет університету Матея Бела по праву вважається найпрестижнішим в країні. Університет знаходиться в невеликому, але дуже колоритному і мальовничому містечку Банська Бистриця, біля підніжжя Низьких Татр. Це не тільки одне з найкрасивіших міст Словаччини, а й справжній студентський рай, який користується величезною популярністю як у місцевих, так і в іноземних студентів.

Last modified on Tuesday, 16 April 2019 15:33

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper