День Героїв Небесної Сотні

Небесна Сотня 
Ангели, які тримають Українське небо

20 лютого в Україні пам’ятний день – День Героїв Небесної Сотні. В цей день згадуємо загиблих на Майдані юнаків, чоловіків та жінок, які віддали найцінніше, що в них було, заради нас із вами.

Національний лісотехнічний університету України не забуває імена своїх героїв, кожного року студенти, викладачі та працівники університету приходять віддати шану героям МайдануПанахиду за Героями Небесної Сотні та борцями за незалежність України відслужили20 лютого, біля меморіальної дошки Героя України, випускника технологічного факультету нашого університету Сашка Капіноса.

Панахиду відслужив настоятель студентського храму рівноапостольного князя Володимира,  капелан університету о. Богдан Кулик та брат Остап Гутковський. Після виступили викладачі НЛТУ України доцент Юрій Дадакпрофесор Володимир Маєвськийта проректор Микола Борис. Вони закликали пам’ятати подвиги Героїв Небесної Сотні, які відійшли у вічність. Вони віддали своє життя за те, щоб Україна змінилася і ми повинні пам’ятати про це.

Однак пасує згадати про всіх, хто віддав своє життя протягом цих 5 кривавих років. За цей час далеко за сотню перейшла кількість загиблих героїв України, тих хто положив серце і душу за нашу свободу. Усі вони хотіли кращого майбутнього для українського люду.

Вони розпочали процес духовної перебудови нації та передали естафету нам. І тепер все залежить від кожного з нас. Ми повинні зробити так, щоби жертва цих великих українців не була даремною.

Все буде добре, ми переможемо!

Світла пам’ять героям України!

Юлія Гербут

Last modified on Thursday, 21 February 2019 15:51

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper