Працюємо для реалізації цікавих проєктів

Ректор Національного лісотехнічного університету України, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський наприкінці минулого тижня разом з науково-педагогічними працівниками Університету перебував із робочим візитом у одних із найбільших державних вищих навчальних закладів Польщі – Університеті Марії Кюрі-Склодовської та Університеті природничих наук у Любліні. У межах поїздки делегація ознайомилася з матеріальною базою навчальних закладів, відвідала навчальні корпуси та лабораторії, проаналізувала особливості навчального процесу і наукової діяльності закладів.

 

IMG 1271

 

Керівники навчальних закладів мали можливість не лише обмінятися досвідом, але й обговорити майбутні спільні проєкти. Так, 17 березня 2023 року, у межах візиту ректор НЛТУ України Володимир Загорський та ректор Університету природничих наук у Любліні Крістофер Ковальчик підписали Договір про співпрацю в галузі наукових досліджень та навчання.

 

IMG 1190

 

Відповідно до укладеного документу передбачається співпраця, спрямована на сприяння академічному та науковому обміну, зокрема у таких сферах: проведення спільних досліджень; обмін досвідом між науково-педагогічними працівниками; публікація наукових статей та монографій, навчальних посібників та підручників; організація і проведення спільних наукових конференцій та консультацій тощо.

 

IMG 1215

 

На завершення зустрічі керівники університетів обмінялися взаємними побажаннями та сподіваннями для реалізації спільних нових проєктів.

LOGO comunication1

 

 

 

 

Last modified on Monday, 20 March 2023 14:25

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper