Онлайн-конференції: “МСФЗ в Україні: шлях завдовжки в 10 років”

1

14 березня 2023 року, з нагоди 10-річчя із дня заснування Агенства з МСФЗ, викладачі та студенти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» кафедри обліку і аудиту НЛТУ України  прийняли участь у відкритій онлайн-конференції “МСФЗ в Україні: шлях завдовжки в 10 років".

Ініціатор конференції - Агенство з МСФЗ, модератор – засновник та генеральний директор Агенства з МСФЗ Олена Харламова.

У трьох сесіях конференції виступили спікери від регуляторів, банківського сектору, представників великого бізнесу, професійних організацій та вишів. У доброзичливій атмосфері, професійно та з елементами дискусії були розглянуті питання розвитку МСФЗ в Україні, проблеми реаліті-бізнесу, ринку капіталу, обліку, оподаткування, звітності за МСФЗ в умовах цифровізації і сталого розвитку, становлення фахівців у сфері МСФЗ зі студентської лави до аудиторів, фінансистів та ін.стейкхолдерів.

Програма онлайн-конференції: “МСФЗ в Україні: шлях завдовжки в 10 років” 

program1

Після завершення конференції викладачі та студенти  кафедри обліку і аудиту отримали сертифікати про участь та винесли на обговорення питання щодо удосконалення ОПП, навчальних планів, програм і змісту предметів зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» з врахуванням отриманого досвіду застосування МСФЗ на нормативному рівні, у бізнес-середовищі та професійному навчанні.

 

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper