Меморандум про співпрацю

IMG 3212

Ректор Університету, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський 16 грудня 2022 року підписав Меморандум про співпрацю між Національним лісотехнічним університетом України та Громадською організацією “Злучений Український Американський допомоговий комітет” (президент – Нестор Зарічний) з метою налагодження партнерських зв’язків задля надання благодійної допомоги українцям у соціальній та культурній сферах, потребуючим працівникам університету, що призвані до лав Збройних сил України та їхнім родинам. Спільна багатовекторна діяльність, буде реалізовуватися шляхом організації та проведення заходів, виконання спільних завдань та проектів, обміну інформацією, наданням підтримки тощо.

Сторони домовилися про співпрацю за такими напрямками:

– Консультування для обговорення напрямів співробітництва та формування узгоджених дій, спрямованих на виявлення та залучення  громадян до реалізації проектів у сфері надання благодійної допомоги викладачам та їх родинам, які попали в скрутне становище.

– Проведення спільних робочих зустрічей, з питань популяризації університету, розширення благодійної допомоги серед працюючих співробітників університету та їх родин, надання допомоги потребуючим у лікуванні та реабілітації, а також питань, які виникають під час виконання цього Меморандуму.

– Організаційно-технічна та інформаційна підтримка реалізації спільних заходів в сфері благодійності та меценатства.

– Висвітлення результатів співробітництва відповідно до цього Меморандуму на комунікаційних ресурсах Сторін або в засобах масової інформації, соціальних мережах матеріалів, створених у межах співробітництва.

– Сприяння поширенню інформації про позитивний досвід співробітництва між Сторонами.

– Інші узгоджені напрями співпраці.

Начальник юридичного відділу Університету Наталія Гординська оформила всю документацію відповідно до нормативно-правових документів та засвідчила підписи печатками.

Last modified on Monday, 19 December 2022 14:17

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper