Конференція трудового колективу НЛТУ України

IMG 174127 жовтня 2022 року відповідно до Статуту Національного лісотехнічного університету України відбулася Конференція трудового колективу як вищого колегіального органу громадського самоврядування Університету.

Президія Конференції працювала у такому складі:

Загорський Володимир Степанович – ректор Університету;

Гарасим Петро Миколайович – завідувач кафедри обліку і аудиту;

Ванівська Олександра Миронівна – завідувачка кафедри іноземних мов;

Осадчук Леонід Семенович – завідувач кафедри ботаніки, деревинознавства та недеревних ресурсів лісу;

Рудько Ігор Михайлович – голова профкому працівників університету.

Насамперед присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про співробітників Університету, які відійшли у вічність, а також воїнів Збройних Сил України та цивільних людей, які загинули на війні із росією.

На Конференції трудового колективу обговорювали такі основні питання:

Про обрання делегатів Конференції трудового колективу Національного лісотехнічного університету України доповіла голова мандатної комісії Лариса Яремчук.

Вчений секретар Вченої ради університету Ольга Ванівська виступила з питанням про обрання виборних представників до складу Вченої ради Національного лісотехнічного університету України.

Про Статут Національного лісотехнічного університету України доповів проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків Микола Борис.

Про підсумки роботи Приймальної комісії Університету в 2022 році прозвітував відповідальний секретар Приймальної комісії Михайло Бурдяк.

Про організування вступної кампанії в 2023 році виступив перший проректор з науково-педагогічної роботи Олександр Сушинський.

Про зміни до Колективного договору доповів голова профкому працівників університету Ігор Рудько.

На завершення засідання ректор Університету Володимир Загорський подякував усім причетним за активну участь у цьогорічній вступній кампанії, розповів про намічені плани в університетській діяльності та поінформував присутніх про рішення, прийняті напередодні Вченою радою Університету, зокрема й про скасування почесного звання “Почесний доктор Національного лісотехнічного університету України” Богуслаєву В’ячеславу Олександровичу, зважаючи на його протиправні діяння під час російсько-української війни (відповідно до відкритих кримінальних проваджень за клопотаннями Служби безпеки України та Офісу Генерального прокурора України).

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper