Флешмоб “Подякуй Герою!”

image1rufC:\Users\shepa\Downloads\IMG_0408.JPG11 вересня минає 200 днів з початку повномасштабної війни росії проти українського народу, 200 днів мужнього протистояння, страждань, сліз та незламного героїзму Захисників України.

Кращі сини і дочки України стали на захист рідної землі у лавах Збройних Сил України. Зі зброєю в руках вони воюють за незалежність та територіальну цілісність нашої України,

Багато воїнів віддали своє життя за Україну, за кожного з нас. Серед них – Юрій Дадак (Юрій Руф) – доцент Національного лісотехнічного університету України. Наш колега Юрій – легенда українського націоналізму, борець за справедливість, поет, Вчитель, наставник молоді.

Схиляємо свої голови перед світлою пам’яттю нашого Юрія, а в його особі перед усіма Героями, які загинули за волю України. Висловлюємо щирі співчуття батькам та родинам Героїв. Низький Вам уклін та щира шана за те, що виростили таких сильних духом синів- воїнів – захисників нашої Держави. Нехай небо благословить та обіймає Вас у вашій скорботі, додасть Вам сили пережити цю невимовну втрату.

Доземний уклін та щирі слова вдячності висловлюємо усім нашим Захисникам.

Дякуємо, Воїни наші, за те, що бережете Україну!

Спасибі Вам за тихий і мирний сон!

Дякуємо Вам, наші Ангели!

Нехай Бог береже Вас!

Last modified on Tuesday, 13 September 2022 09:51

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper