В університеті відбувся майстер клас по виготовленню композицій з квітів та трав

masterklas0117 червня 2022 року у приміщенні викладацького залу Національного лісотехнічного університету України відбувся майстер клас по виготовленню композицій з квітів та трав у колі працівників університету, їх дітей та друзів. Проводила його майстриня Ірина Сидь - працівниця кафедри ландшафтної архітектури, садово-паркового господарства та урбоекології, керівниця гуртків екоцентр КЗ ЛОР ЛОЦЕНТУМ, волонтерка ГО "Лісові ініціативи і суспільство" (Forestсom), волонтерка Центру опіки сиріт. 

Учасники заходу активно долучалися до створення композицій і з цікавістю слухали рекомендації майстрині. Впродовж заходу працівники університету, їх діти та друзі отримали масу позитивних емоцій та створили неймовірні композиції з квітів та трав, які перевершили їх очікування. У дружній атмосфері ми вдосконалювали вміння створювати та декорувати композиції, поєднуючи хосту, гвоздику, волошку, троянду та різнотрав'я. 

Дякуємо за надані матеріали для проведення майстер класу завідувачу кафедри ландшафтної архітектури, садово-паркового господарства та урбоекології - Генику Я. В., дякуємо за квітковий матеріал директору Ботанічного саду - Кравчуку Р. М., дякуємо за постійну підтримку проректору з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв'язків - Борису М. М. та начальниці юридичного відділу - Гординській Н. Б., дякуємо за допомогу в організації приміщення для проведення майстер класу проректору з адміністративно-господарської роботи - Цинтилюку Ю. І., дякуємо за інформаційну підтримку працівниці юридичного відділу, адвокатесі - Софії Шутяк, а також усім активним учасникам майстер класу.

Особлива подяка ректору Національного лісотехнічного університету України - Загорському Володимиру Степановичу за підтримку та вклад у розвиток музею деревини та майбутніх майстер класів у ньому!

Авторки статті: 
Ірина Богачук, Ірина Сидь
Фото та відео:
Ірина Богачук

Last modified on Tuesday, 21 June 2022 11:41

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper