Зустріч з генеральним директором компанії «МОСТ-Україна»

В рамках проведення днів обміну досвідом передових підприємств із студентами інституту, 12 листопада 2020 року відбулася онлайн-лекція генерального директора компанії «МОСТ-Україна», ексклюзивного представника в Україні деревообробного обладнання Wood-Mizer (США), Олександра Твердохліба на тему: «Сучасні технології деревообробки: прибутковий бізнес та збереження лісів». В лекції взяли участь понад 80 учасників – студенти (здебільшого спеціальностей: 187 Деревообробні та меблеві технології; 183 – Технології захисту навколишнього середовища та 126 – Інформаційні системи та технології), аспіранти і викладачі Навчально-наукового інституту деревообробних та комп’ютерних технологій і дизайну. 

Олександр Твердохліб у своїй презентації ознайомив учасників з історією створення компанії «МОСТ-Україна», сучасним станом, проблемами та перспективами використання стрічкопилкового обладнання фірми Wood-Mizer в Україні та інших країнах Європи і світу, особливостями ведення бізнесу та збереження лісів. 

Лекція викликала живу зацікавленість, про що свідчать численні запитання студентів, аспірантів та викладачів стосовно технологічних, технічних та організаційних аспектів ведення бізнесу компанією «МОСТ-Україна», а також особливостей започаткування бізнесу, досягнення високих результатів та людських якостей. 

Підсумовуючи онлайн-лекцію, директор інституту Володимир Маєвський від імені учасників висловив щиру подяку Олександру Твердохлібу і з вдячністю прийняв запрошення відвідати виробничу базу компанії «МОСТ-Україна» в с. Байківці поблизу Тернополя, студентами, аспірантами та викладачами інституту. 

Важливо також відзначити, що компанія «МОСТ-Україна» разом з іншими учасниками Української асоціації деревообробного обладнання, у 2017 році організували та повністю оплатили поїздку студентів та викладачів різних університетів та коледжів України, у яких здійснюється підготовка фахівців лісотехнічного профілю, зокрема й нашого університету, на найбільшу в світі спеціалізовану виставку обладнання та технології для лісової і деревообробної промисловості LIGNA-2017 (м. Ганновер, Німеччина).

Модератор лекції Йосип Андрашек, 
доцент кафедри ТЗНС і Д, БЖД та СК

Last modified on Friday, 13 November 2020 16:14

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

Address

  103, Gen. Chuprynky St., Lviv, 79057
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Support

Communications Center

site@nltu.edu.ua

JoomShaper