Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт наказу Міністерства освіти і науки України «Про державну атестацію наукових установ та закладів вищої освітив частині провадження ними наукової (науково-технічної) діяльності».

Зазначена Методика розроблена на виконання пункту 5 Порядку проведення державної атестації наукових установ та закладів вищої освіти в частині провадження такими закладами наукової (науково-технічної) діяльності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 липня 2017 р. № 540.

Над підготовкою пропозицій до проекту Методики працювала робоча група, до складу якої залучено представників закладів вищої освіти, Національної академії наук, національних галузевих академій та іноземних експертів.

Нова Методика розроблена з урахуванням кращого світового досвіду, недоліків, виявлених під час проведення попередніх державних атестацій наукових установ та закладів вищої освіти, зокрема щодо обрахуванням показників наукової та науково-технічної діяльності, а також з урахуванням принципів відкритої науки та обов’язковості впливів досліджень на розвиток світової науки, економіки, обороноздатності та суспільства України.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту наказу приймаються до 17 травня 2024 року в письмовому вигляді на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Контактна особа для надання консультацій: Катерина Зуєва, тел. (044) 287 82 67.

 

інформація взята з сайту (https://mon.gov.ua/ua/news/mon-proponuye-dlya-gromadskogo-obgovorennya-proyekt-nakazu-pro-derzhavnu-atestaciyu-naukovih-ustanov-ta-zakladiv-vishoyi-osvitiv-chastini-provadzhennya-nimi-naukovoyi-naukovo-tehnichnoyi-diyalnosti?utm_source=fb&utm_medium=fb&utm_campaign=fb&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2CoupiDaZu3vFVw2zxHJrjcN2gZeonfqaA2pLnsSRrmHl7HxVLXGZIJVk_aem_AdOGo9NoxZ8XTHpLFdayhrjSNsIKSd1wOro4x8b-FxiJ3QVyoFMcJgR9FRX62ehqZVI513gwDfp0RruxLtsTFT5G)

Спеціалізована вчена рада ДФ 35.072.013 Національного лісотехнічного університету України повідомляє, що захист дисертаційної роботи Шпуляра Юрія Степановича на здобуття наукового ступеня доктора філософії з  галузі знань 13 «Механічна інженерія» за спеціальністю 133 - «Галузеве машинобудування». відбудеться --.--.2024 р. о --.-- в залі засідання НЛТУ України.

 

З 16 по 18 квітня 2024 року у Національному лісотехнічному університеті України проходитиме акредитаційна експертиза у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю 122 “Комп’ютерні науки” освітньо-професійної програми “Комп’ютерні науки” (ID у ЄДЕБО 28023) за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Наказ “Про призначення експертної групи” № 641-Е від 01.04.2024 року

Наказ про внесення змін до наказу від 01.04.2024 року № 641-Е “Про призначення експертної групи”

Програма візиту експертної групи 16.04.2024-18.04.2024

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до відкритої зустрічі з експертною групою у зазначений час за відповідним лінком.

Мета зустрічі – спілкування з усіма особами, зацікавленими в процесі акредитації освітньо-професійної програми “Комп’ютерні науки”. Під час зустрічі Ви матимете можливість висловити свої думки, отримати відповіді та поставити запитання щодо освітньо-професійної програми, яка акредитується.

 

Відкрита зустріч з експертами

Час: 16 квітня 2024 р. о 17:00.

Підключитись до конференції Zoom:

https://us04web.zoom.us/j/71720872130?pwd=BWnWJZgIcAQT9EgNOb9Pq946VywRsZ.1

Ідентифікатор конференції: 717 2087 2130

Код доступу: 2024

Запрошуємо вас приєднатися до вебінару на тему «Університети та Вікіпедія: нові можливості та практичний досвід». Цей захід призначений для викладачів та викладачок вищих навчальних закладів, які цікавляться впровадженням інновацій в освітній процес та хочуть надавати студентам та студенткам практичні знання та навички.

Кафедра менеджменту та маркетингу НЛТУ України вітає магістрів з менеджменту. Вже 21 випуск менеджерів зовнішньоекономічної діяльності та менеджерів організацій і адміністрування в НЛТУ України, другий випуск на оновленій кафедрі менеджменту та маркетингу та єдиний і неповторний у ювілейному 150 році НЛТУ України. Частина випускників були разом з нами з першого курсу бакалаврату, частина отримала додаткові знання після завершення вищої освіти в інших закладах вищої освіти. Особливо вдячні нашим магістрам, які здобувають освіту захищаючи Україну.

 

IMG 9888

Освіта є основою інтелектуального, духовного, фізичного і культурного розвитку особистості, її успішної соціалізації. Метою освіти є всебічний розвиток людини як особистості та найвищої цінності суспільства, її талантів, інтелектуальних, творчих і фізичних здібностей, формування цінностей і необхідних для успішної самореалізації компетентностей.

Професійний розвиток науково-педагогічних працівників закладів освіти передбачає безперервний процес набуття нових та вдосконалення раніше набутих професійних, загальних компетентностей, необхідних для професійної діяльності, передбачає постійну самоосвіту та інші види і форми професійного зростання

 

Детальніше у додатку

Запрошуємо до участі у тренінгу для науково-педагогічних працівників «Актуальні проблеми вищої освіти в умовах воєнного стану». Захід безкоштовний; відбудеться 04 квітня 2024 р., у четвер 14-00 – 16-00. Більше інформації у додатку.

Тел.. 098-927-48-48

детальніше у листі

Згідно з Концепцією національно-патріотичного виховання в системі освіти України формування ціннісних орієнтирів студентської молоді спирається на ідеї патріотизму, поваги до культурних цінностей українського народу, його історико-культурного надбання і традицій, гуманізму, соціального добробуту, національного багатства. Важливе значення для утвердження національної самосвідомості українців мають народні звичаї, обряди, традиції святкування, які були невід’ємною частиною повсякденного життя. Великдень – одне з найбільших християнських свят, з яким пов'язано багато народних традицій.

 

Детальніша інформація

Сьогодні Кабінет Міністрів України ухвалив проєкт Указу Президента України «Про внесення змін до деяких Указів Президента України щодо щорічних грантів Президента України молодим ученим та докторам наук». Мета Указу забезпечити активну участь молодих учених у науковій та науково-технічній діяльності.

Міністерство освіти і науки України повідомляє вступникам про ключові аспекти вступної кампанії до аспірантури. Вона відбуватиметься на основі конкурсних випробувань, зокрема іспиту з іноземної мови. Таке рішення діє відповідно до Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2024.

Сторінка 1 із 38

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper