До уваги студентів та аспірантів НЛТУ України конкурс на здобуття стипендій для навчання в Технічному університеті м. Зволен

international logo 15 11

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги студентів та аспірантів НЛТУ України

Національний лісотехнічний університет України і

Технічний університет м. Зволен (Словаччина)

оголошують конкурс

на здобуття стипендій для навчання

в Технічному університеті м. Зволен за програмою Євросоюзу Еразмус+ (напрям КА1) (http://erasmusplus.org.ua/erasmus/ka1-navchalna-mobilnist/indyvidualni-hranty/kredytna-mobilnist.html)

Конкурс оголошується на здобуття:

  • 3 стипендій для навчання здобувачів вищої освіти (бакалаврів, магістрів, аспірантів) НЛТУ України у весняному семестрі 2022-2023 н.р. в Технічному університеті м.Зволен, тривалість навчання – три місяці.

Галузі знань (згідно з ISCED-2013):

  • 07 – Engineering, Manufacturing and Construction,
  • 0821 – Forestry.

Мови – англійська, словацька.

Період реалізації мобільності – до 30.07.2023 р.

Примітка: Зверніть, будь ласка, увагу, що з огляду на воєнний стан в Україні є обмеження щодо виїзду чоловіків віком від 18 до 60 років. Категорії військовозобов’язаних громадян, які не підлягають призову на військову службу під час мобілізації, визначені Законом України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію». Для перетину державного кордону для вказаних категорій військовозобов’язаних громадян потрібна довідка про відстрочку від мобілізації, видана військкоматом. Відповідно до вимог Закону України «Про прикордонний контроль», повноваження щодо надання особам, у тому числі й громадянам України призивного віку, дозволу на перетинання державного кордону України надані уповноваженим посадовим особам, які здійснюють прикордонний контроль у пунктах пропуску через державний кордон України.

Фінансові умови:

  • стипендія для студентів – 800 євро/місяць;
  • витрати на проїзд – 180 євро.

УМОВИ  УЧАСТІ В КОНКУРСІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ:

  • до участі в конкурсі допускаються бакалаври 2-4 років навчання, магістри 1 року навчання та аспіранти (крім останнього року навчання) спеціальностей “Галузеве машинобудування”, “Деревообробні та меблеві технології”, “Лісове господарство”, “Хімічні технології та інженерія”, “Технології захисту навколишнього середовища”;
  • для бакалаврів та магістрів спеціальностей “Галузеве машинобудування”, “Деревообробні та меблеві технології”, “Хімічні технології та інженерія”, “Технології захисту навколишнього середовища” доступна програма “Manufacturing Technique”, перелік курсів за посиланням;
  • для бакалаврів та магістрів спеціальності “Лісове господарство” доступні курси за посиланням (обрати Courses by departments -->Faculty of Forestry-->2022/2023-->select--> all departments-->display courses);
  • для аспірантів доступні курси за посиланням (обрати Courses by departments - ->Faculty of Forestry або Faculty of Wood Science and Technology → 2022/2023 - -> 2022/2023 post-graduate studies - -> select - - > all departments - - > display courses).

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ:

  1. Копія чинного закордонного паспорта.
  2. Мотиваційний лист мовою навчання (Letter of motivation). У листі претенденти повинні вказати освітню програму, за якою бажають навчатися, пояснити свою мотивацію щодо участі у програмі академічної мобільності та очікувані результати для навчання і професійної кар’єри.
  3. Довідка з місця навчання англійською мовою (Certificate of enrollment). Для отримання довідки звертатися в дирекції навчально-наукових інститутів (див. додаток 3 Положення про мобільність).
  4. Довідка про успішність навчання (Transcript of Records). Для отримання довідки звертатися в дирекції навчально-наукових інститутів (див. додаток 4 Положення).
    У зв’язку з організаційними заходами для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, отримати довідки з дирекцій можна шляхом надсилання запитів на електронні адреси:
  • для студентів ІЕЕМ (проф. Соловій І.П. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )
  • для студентів ІЛСПГ (доц. Гаврилюк С.А. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )
  • для студентів ІМАКІТ– (доц. Удовицький О.М. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , дирекція ІМАКІТ Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )
  • для студентів ІДКТД (дирекція ІДКТД Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )
  1. Сертифікат незалежного оцінювання рівня володіння англійською мовою або довідка, видана кафедрою іноземних мов НЛТУ України. Форма довідки Language Assessment Sheet затверджена «Положенням про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу Державного вищого навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України».
    Для здачі іспиту і отримання довідки Language Assessment Sheet необхідно до 19 грудня 2022 р. зареєструватись на кафедрі іноземних мов шляхом надсилання повідомлення на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із зазначенням прізвища, імʼя по-батькові. Іспит відбудеться дистанційно 20 грудня 2022 р. о 11.00 год.
  1. Проект Угоди про навчання, який містить перелік обраних курсів у приймаючому університеті та інформацію про їх можливе перезарахування в НЛТУ України. При складанні Угоди про навчання консультуватись з координаторами мобільності в ННІ.
    Скановані копії документів, складених у встановленій послідовності, надсилаються одним файлом у форматі PDF (максимальний розмір – 15 Мб) на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Назва файлу: Name Surname 380ххххххххх (імʼя, прізвище згідно з закордонним паспортом, номер мобільного телефону +380ххххххххх).

Тема листа: Name Surname 380ххххххххх

Термін подання документів в електронній формі до 28 грудня 2022 р.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

  1. Засідання конкурсної комісії НЛТУ України з розгляду поданих документів. Складання протоколу засідання із загальним рейтингом всіх претендентів.
  2. Подання протоколу засідання, номінаційних листів і документів претендентів на розгляд до Технічного університету у Зволені.
  3. Прийняття рішення приймаючим університетом.
  4. Оприлюднення відділом міжнародних зв’язків результатів відбору на сайті НЛТУ України та інформування учасників конкурсу.
  5. Погодження програми мобільності та підписання тристоронньої угоди (див. «Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу Державного вищого навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України»).
  6. Оформлення закордонного відрядження згідно з розділом 7 «Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу Державного вищого навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України».

Конкурсна комісія НЛТУ України складає загальний рейтинг і номінує студентів на основі таких критеріїв:

  1. Рівень компетентності, мотивації та комунікації за фахом іноземною мовою, продемонстрований під час співбесіди (50%).
  2. Середній рівень успішності за час навчання (50%).

З питаннями щодо конкурсу звертатися до відділу міжнародних зв’язків НЛТУ України за адресою: адміністративний корпус НЛТУ України, кім.10. Контактна особа – Василишин Христина Романівна Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ,  з копією листа на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додатки:

  1. Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу Державного вищого навчального закладу “Національний лісотехнічний університет України”.
  2. Угода про навчання.

Відділ міжнародних зв’язків

 

Last modified on П'ятниця, 16 грудня 2022 15:19

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper