Пожежній та техногенній безпеці в Національному лісотехнічному університеті України – особлива увага

gurt4

На виконання Указу Президента України № 948/2019 від 24 грудня 2019 року “Про невідкладні заходи щодо запобігання пожежній небезпеці в Україні” в Національному лісотехнічному університеті України відбулася зустріч студентів з керівництвом університету. На зустрічі розглядалися питання, пов’язані з пожежною та техногенною безпекою в приміщеннях та гуртожитках університету.

Проректор з адміністративно-господарської роботи Цинтилюк Ю.І.  ознайомив присутніх зі станом справ в університеті щодо функціонування приміщень та гуртожитків університету. Він зупинився на проблемах, які необхідно вирішити для забезпечення належного функціонування приміщень та гуртожитків університету за умови дотримання правил пожежної та техногенної безпеки відповідно до чинних протипожежних вимог.

Ректор університету, професор Туниця Ю.Ю. поінформував студентів про заходи та ініціативи ректорату і Вченої ради університету щодо вирішення питань пожежної безпеки на державному рівні. Ректор зачитав листи із конкретними пропозиціями колективу університету щодо розв’язання питань пожежної та техногенної безпеки в ЗВО, скеровані до профільного комітету Верховної ради України, в Кабінет Міністрів України та Міністерство освіти і науки України.

Студенти активно взяли участь в обговоренні питань пожежної та техногенної безпеки в приміщеннях та гуртожитках університету і запропонували спільними зусиллями адміністрації та студентів вирішувати проблеми із забезпечення дотримання в цьому питанні чинних норм і правил.

На завершення інженер з пожежної безпеки університету Козловський Ю.Г. провів черговий інструктаж з дотримання правил пожежної безпеки. 

Last modified on Wednesday, 04 March 2020 06:54

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

Address

  103, Gen. Chuprynky St., Lviv, 79057
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Support

Communications Center

site@nltu.edu.ua

JoomShaper